| 000 | 01021nam a2200217 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 008 | 240424s2023 sp g spa | ||
| 020 | _a9788423362776 | ||
| 080 | 1 | _a612.3 | |
| 080 | 1 | _a392.8:613.2 | |
| 100 | _aMulet, J. M | ||
| 245 | 0 |
_aComemos lo que somos _b: cómo la cultura y la sociedad han modificado la comida _c/ J. M. Mulet |
|
| 260 |
_aBarcelona _b:Destino _c,2023 |
||
| 300 |
_a620 p _c;23cm |
||
| 500 | _aPartindo dunha mirada controvertida e totalmente innovadora sobre a relación entre ser e comer, o autor embárcase con este ensaio no seu maior e máis ambicioso proxecto: unha historia da alimentación desde as orixes ata os nosos días que nos mostra como os humanos nos relacionamos coa comida ao longo dos séculos e, por tanto, como chegamos a ter a cultura alimentaria que nos define. | ||
| 630 | _aCultura | ||
| 650 | _aFilosofía. Educación | ||
| 650 | _aPensamento | ||
| 650 | _aAlimentación. Historia | ||
| 997 | _e2 | ||